Stemmen! Vragen en antwoorden.

Wil je stemmen voor de lijsttrekker van de Haagse PvdA? Dan heb je een stembiljet nodig. Alle Haagse leden hebben deze digitaal of per post ontvangen.

Wanneer heb ik mijn stembiljet ontvangen?
De digitale versie van het stembiljet is verstuurd op  woensdag 7 juni jl. om 0.01uur. De papieren versie is eind vorige week in de bus gevallen (ca 9 juni).

Hoe moet ik stemmen?
Bij je stembiljet krijg je een unieke stemcode. Deze moet je invullen. Je kiest vervolgens een van de kandidaten. Op het digitale formulier moet je je stem vervolgens bevestigen.

Heb je een formulier thuis ontvangen? Dan kan je alsnog digitaal stemmen. Wil je dat niet, stuur dan het ingevulde formulier naar Ard van Rijn, Bazarstraat 17, 2518AE Den Haag. Het stembiljet moet uiterlijk woensdag binnen zijn. Lukt dat niet meer? Vraag iemand uit de stemcommissie: Paulien van der Hoeven, Ard van Rijn, Steven Oostlander of Bert Smid. Of breng je biljet woensdagmiddag 14 juni tussen 14uur en 18 uur naar het partijkantoor, Stationsweg 10b.

Ik heb geen stembiljet ontvangen?
Het kan zijn dat er een verkeerd adres of e-mailadres is geregistreerd. Kijk op mijn.pvda.nl of je gegevens kloppen. Zo niet geef de wijziging door. Neem vervolgens in elk geval contact op met de stemcommissie. Dat kan via stemcommissiehaagsepvda@gmail.com. Dan zorgen zij ervoor dat je een stembiljet krijgt en je stem alsnog kunt uitbrengen.

Tot wanneer kan ik stemmen?
Uiterlijk op woensdag 14 juni om 18 uur moeten de stemmen binnen zijn.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *